Új Oktatási Központ

Az eddigi oktatási helyünkről el kellett költöznünk, mert felmondták a bérletünket. Dönteni kellett, hogyan tovább.

Nehéz volt, a megszokott jól működő környezetet és komfortot feladni, a változás sorsszerű volt.Célul tűztem ki, hogy egy olyan oktatási helyet alakítok ki ahol a hallgató nemcsak egy tanfolyami kurzust sajátíthat el, hanem maga is átélheti a kelet légkörének varázsát a nélkül, hogy messzire utazna.

Hogy lehet ezt egy panellakásban megoldani? Hogyan lehetne fejlődni és felfelé haladni, úgy hogy a legjobb legyen mindenkinek.

Először magammal kellett a belső harmóniámat megteremteni, ebben igazán senki nem tudott segíteni. Hinni magamban, hogy képes vagyok lelkileg és fizikailag, sőt anyagilag is megoldani a kialakítás nehézségeit.

A testemet és lelkemet kellett egyensúlyba hozni, mindazt, amit évek óta tanítok átélni is! Ha a test egyensúlyban van, akkor bármilyen terhelést fokozatosan elbír.

Sikerült olyan környezetet és nyugalmat teremteni, ami azért nagy kihívás volt! Beton tartófalat kellett átnyitni, és még egy WC és kézmosót kialakítani.

Nem a kialakítás és a költözés nehézségeit szeretném megosztani, hanem azt, hogy ha van cél és az szolgál másokat, akkor minden sikerülhet.

A képzéseknél mindig fontos volt mindig számomra, hogy a tanítványaimnak olyan lélektani, pszichológiai, önismereti, mentálhigiénés ismereteket is adjak, amelyek segíteni fognak a mindennapjaikban. Az élet olyan helyzetet teremtett, hogy ezt magam is átéltem.

Jól sikerült és éreztem, hogy jó úton vagyok. Mindig is nagyon fontos része a képzéseinknek a saját élményű tapasztalatok megszerzése.

Manapság különösen fontos, hogy helyes önértékelésű, pozitívan gondolkodó magatartásra. A masszázsképzéseken és coach képzéseken is ebben segítek a hallgatóimnak.

Nemcsak új szakmát és új szemléletet adok át, de mindenki saját maga is megtapasztalhatja, hogy ha egyensúlyban van, akkor a szervezetünk csodákra képes. Feltöltődve, felszabadulva a béklyókban tartó blokkjainktól minden lehetséges.

Az érintésnek rendkívül fontos szerepe van az emberi kapcsolatokban. Olyan kommunikáció, amely szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, szeretetet közvetíteni.

Nemcsak a munkavégzés során, de a saját életében is. Nagyon fontos része a képzéseinknek a saját élményű tapasztalatok megszerzése.

Recommended Posts