A jelentkezési lap kitöltésével kapcsolat felvétel célját szolgálja.

Előképzettség nélkül is jelentkezhet.

Ha semmilyen előképzettsége nincs akkor is bátran jelentkezhet, mert nem feltétele a részvételnek. Az a tapasztalatom, hogy akinek nincs még semmilyen masszázsképzettsége még hamarabb elsajátítja a fogásokat, hisz nem „rögzüléseket elengednie”. Nem kell hozzá fizikai erő és kondíció sem.

A jelentkezéshez megadott telefonszámmal regisztráljuk a jelentkezést és utána 5000 Ft regisztrációs előleget kérünk, mely beleszámít az árba. Ennek beérkezése garantálja a tanfolyamon való részvételi helyet. 

Sokaknak biztosítottunk egyéni konstrukciókat is figyelembe véve a masszőrnek jelentkező tanítványok egyéni alkatát és időbeosztását.

Arra törekszünk, hogy a képzés elvégzése után a masszőrök képesek legyenek a tanultakat alkalmazva személyre szabott szolgáltatást és probléma centrikus segítséget nyújtani.

Ha bármiben segíthetek hívjon:

Baranyi Ágnes 06 70 627 2232


JELENTKEZÉSI LAP

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk.

A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!

Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Telefon


Válasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

Recommended Posts