Thai Herbál masszázs
Herbál masszázs
A thai herbál masszázs, nyeles gyógynövényes bandázzsal történik.
Elmélet és gyakorlat.

Az elméleti részben a thai energia pályák és gyógynövény ismeret.

Gyakorlaton megtanuljuk a bandázs elkészítését és használatát az energia pályákon. Önálló masszázsként is alkalmazható, de szinte bármelyik masszázsfajta kiegészítője is lehet.

A masszázs nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel. Amint a bandázsból kijövő pára behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat.

A gyógynövényes zsákocska másképp is használható: különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt. A zsákocskából kiáradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr „belélegzi’’ azt. Elősegíti a mérgek kibocsátását a testből.

Az energia pályákon való alkalmazása hatékony masszázs önmagában is de bármelyik masszázs kiegészítője is lehet! A zsákocska odaszorítása enyhíti az izom- és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot.

A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz. A thai nők arra is használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót.

Online Távoktatásban is végezhető. Átvisz a https://online-masszazs-tanfolyam oldalra: Tematika itt.

Mindenkinek ajánlom, nem kell hozzá előképzettség! 

A tanfolyamdíj 22000 Ft. 

A jelentkezés után küldjük a számlaszámot és további információkat.

Szeretettel várjuk!

Jelentkezés:

Jelentkezési lap

A megjegyzés rovatba a választott tanfolyamot és időpontot kérem írni!


Megjegyzés

Recommended Posts