Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének alapító elnöke

baranyiagi

Alternatív Mozgás Masszázsra terápiákra szakosodott természetgyógyász 

A bőrön keresztül már régóta közvetítem azt, szeretet-energiát, amely fokozza a masszázs hatását.. A gyógyítás ettől sokkal jobban működik.

A Pécsi tudományegyetem szereztem három humán diplomámat, többek közt felnőttoktatási szakértő vagyok és a grafológia és gyermekrajz elemzésből készített szakdolgozatom a szakmai körökben is elismert. A fizikoterápiás kezeléseket ORFI korházban tanultam.

Három évet éltem (2003-2006) Thaiföldön, a családommal együtt. Bangkokban a Wat Po-i Traditional Medical School (magyarul talán természetgyógyászat, vagy a hagyományos orvoslás iskolájának hívhatnánk) minden masszázs kurzusát végigjártam.

A Tradicionális Thai Masszázson kívül képesítést szereztem a speciális lábmasszázs, az aromaterápia valamint a bébi- és gyermekmasszázs szakterületén. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a Wat Po iskola mellett, Thaiföld egyik legjobb masszázs mesterétől is tanulhattam. Később a mester munkatársaként Thaiföldön a terápiás technikákat és a masszázs fogásait oktattam.

Ezt a tevékenységet Magyarországon is folytatom, már az ország minden részén van tanítványom. Köztük több Magyarországon élő thai is. A képzéseket folyamatosan indítjuk, és a thai masszázs minden fajtáját elsajátíthatják a tanfolyamainkon.

A legbüszkébb a bébi és gyermek masszázsra vagyok. Mert ebből a tudásból és szakmai csoportok tanításokból fejlődött ki a Baranyi Babamasszázs és Masszázsterápiák. (BBMM)

Sokrétű tapasztalatim vannak, hisz magam is sokféle képzésben vettem részt, közös célja, ezeknek képzéseknek ember holisztikus megközelítése, természetes módon történő gyógyítása és az őt körülvevő közeg jobbítása. A lelki, fizikai, szellemi és környezeti tényezők kölcsönhatásában.

Pályámat kozmetikusként kezdtem, majd ismereteimet bővítve tanulmányoztam a fizikoterápiás kezeléseket, és az egész testre kiható kezelési eljárásokat, melyben már 30 éves gyakorlatom van.

Amikor a Pető Intézetben az egyik kisfiú azt mondta: “Ági ne vedd el még a kezed mely olyan, mint egy kályha”, akkor igazából az én szívemet melegítette meg én csak egy kővetítő voltam.

Köszönet mondok minden nap azért, hogy ezt csinálhatom.

[/vc_column_text]

Interjú Baranyi Ágnessel a thai masszázsról….IDE kattintva

Okleveleim Thaiföldről

A bangkoki Wat Pho Templom Masszázsiskolájában az összes tanfolyamot elvégeztem 3 éves kint tartozkodásom alatt (2003-2006). A Tradicionális Thai Masszázson kívül képesítést szereztem a speciális láb masszázs, az aroma terápia valamint a bébi- és gyermekmasszázs szakterületén. A reflexológián és a meridián vonalak mentén történő ősi gyógyítási technikák ismeretével a felső fokú képesítést kaptam és már a Thaiföldön is a terápiás technikákat és a masszázs fogásait oktattam.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Recommended Posts