Interjú Baranyi Ágnessel a thai masszázsról….IDE kattintva

Sokszor gondolok Rád, pedig már 1 éve nem találkoztunk. Mindig olyan visszajelzéseket kapok, hogy rengeteg használható tudást vertél belénk abban az 5 napban…mindig megállom vele a helyem! Egy osztrák Thai szalonban dolgozom 5 thai csajjal. (a konditerem nem sikerült eddig) néha azt hiszik,ha vki thai,akkor jobban tudja a thai masszázst is(de nálunk se tud minden magyar gulyáslevest főzni)…2x is levizsgáztatják!! kint tanult mester csajoknál……elismernek…
Sok osztrák, magán vendégem is van…..sikerélménnyel teli ez a masszírozás,sok visszajelzés jön, hogy elmúlt a hát, derék, csuklyás izom fájás…ilyenkor elfelejtem, hogy nem érzem sokszor estére a hüvelykujjam……igy a koreográfiákban egyre többet használom a könyököt, lábat..amit ellesek a kolléganőtől!
Még egyszer köszönöm neked Ági!! Még soha, senkitől nem kaptam ennyi idő alatt, ilyen használható tudást!
köszönöm!
Ősz Andi
2022-ben Ősz Andi megnyerte Koppenhágában a thai masszázs kategóriában rendezett nemzetközi masszázs bajnokságot. Koppenhágába a 2022-es Masszázs Világbajnokságra főként tanulni jöttem a világ legjobbjaitól, közel 50 országból,hogy a hozzám fordulóknak még hatékonyabban tudjak segíteni
Szívből készültem erre a világversenyre …
Örömmel osztom meg ,hogy a thai masszázs videó kategória GYŐZTESE lettem.
    

Néhány véleményt itt olvasható a képzésről….

“A tanfolyam amit összeállítottál, tökéletesen illeszkedik egymáshoz, illetve egymásra!
Sokfelé jártam, tanultam már máshol is babamasszázst, de nálad, tőled egy teljes kép állt össze bennem erről a témáról.
Hálás vagyok érte, hogy nálad tanulhattam.
Hálás vagyok azért, amiért a személyes tapasztalataidat megosztottad velünk!
Ez az igazi kincs!!!!!!!”
Nagyon jó egészséget kívánok neked, hogy még sokáig tudd kincseidet szórni a tanítványaid között!
Szeretettel:
Koczka- Kiss Ilona

KiraMisszori HajnalkaMisszori Hajnalka

Rita

„A képzés alatt egyfolytában az a gondolat járt a fejemben, hogy milyen kiváltságos helyzetben vagyunk mi itt: elsajátíthatunk valami igazán ősi-gyógyító módszert, ez alatt folyamatos kényeztetésben vagyunk, mint masszázsalanyok és közben jókat beszélgetünk, elmélkedünk, nevetgélünk .

Régóta sok minden végett áldottnak érzem magam, ezzel a képzéssel még jobban mélyült ez az érzés bennem! Nagyon köszönöm ezt Nektek!”

Ölelés Szegedről: Szűcs Judit Norina

„Jó volt a tanítás után itt maradni, ez csodás lehetőség Ági részéről. Megosztja velünk a „helyet”, így tovább élhetünk abban az energiában, amit Ő képvisel. Remek lehetőség, hogy a képzés ideje alatt szállás lehetőség is van.”

Horváth Mária

„A bentlakásos lehetőség nagyon jó volt a számomra, a többiek irigyelték is, hisz az utazgatás megtöri a folyamat harmóniáját. Olyan volt itt tanulni, mintha egy wellness hétvégén lettem volna.”

Mozdik Ibolya

„Nagyon élveztem a képzés minden napját, olyan volt, mintha minden nap karácsony lenne és minden nap új ajándékot bonthatunk ki.”

Csete Krisztina

„Mindent megbeszélhettünk, sok és gyakorlatias képzés volt. Ági személyisége fantasztikus. Élmény volt, soha nem fogom elfelejteni.”

Tóth Zsuzsanna

„Nagyon tetszett a légkör, a képzés hangulata. Jó érzés volt, kicsit befelé fordulni a pörgős rohanó világból. Bár nem öngyógyítási céllal jelentkeztem erre a képzésre, mégis ez történt. Végre tisztán látok, amikkel eddig nem voltam rendben és inkább elnyomtam magamban. Megtanultam ezt a „kincset” átadni is. Teljes lelki feltöltődés volt!”

Pente Henrietta

„Az a türelem , ahogyan újra és újra Ági elmagyarázta és mutatta a tudnivalókat, feledhetetlen. El tudtam engedni a saját problémáimat, és tudtam bízni a saját megérzéseiben. Megtanultam más szemszögből nézni a világot, sokkal szebb lett. Amikor mentem utána az utcán csak úgy „rámtört” a boldogság érzet, ami ezelőtt nem volt. Megértettem, hogy ugyan olyan jó adni, mint kapni. Ez a mondás nagyon is igaz. Ez a masszázs a saját életünket és másét is szebbé teszi.”

Rábaközi Rita

„Oldott, közvetlen hangulat, amelyben bátran lehet kérdezni, sőt ameddig rá nem érzek, addig Ági figyel erre és nem is halad tovább.  Nagyon nagy hangsúlyt kapott a saját megtapasztalás.”

Shbeta Mónika Izrael

„A képzés olyan egyedi és személyre szabott volt, nem sablonos. Remek módszerrel tanítottak, ezt sehol máshol nem kapod meg! Kár, hogy vége van. „

Péntek Gábor

„Kimerítő és részletes mindenre kiterjedő magyarázatok, nemcsak fizikális hanem lelki szinten is feltöltődtem.”

Nagy Annamária

„Olyan tudást szerezhetsz, amely teljesebbé teheti mások, és ez által a maga életét.  Maradjon mindig a képzés, hogy is más is érezze, amit én, HAZA ÉRTEM! Köszönöm a rengeteg szeretetet és segítséget, amit kaptam.”

Pál-Sziebert Enikő

„Úgy éreztem már az első órában, hogy ez jó helyen vagyok. Nagyon örülök, hogy belevágtam. Rengeteget tanultam és sok számomra eddig homályban lévő dolgok váltak világossá. Köszönöm. „

Hajni Masszázsterapeuta

„Csodálatos meghitt hangulat, a személyre szabott képzés egyedisége, sok saját élményű megtapasztalás. Beindítja a szervezet testi-lelki öngyógyító folyamatait. Az egész képzés maradandó élmény, csak így tovább. Teljes szívből ajánlanám mindenki számára. „

Törökné Sándor Kira

„Családias és stressz mentes légkör. Felbátorodtam és még több képzésre is fogok jelentkezni. Ági nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen elhívatottsággal barátságosan adod át tudásodat nekünk.”

Zs. P. Veronika

„Legjobb hely, 100%-os képzés, legjobb oktató! Tökéletes minden!” Hoffmann Anikó

„Komoly szakmai tudás, emberség és felelősség tudat. Tetszett, hogy nem csak a masszázst, hanem életszemléletet és filozófiát is tanultunk.”

Misszori Hajnalka

„Minden tetszett, sok magyarázat. Gyakorlatias türelmes oktatóval, aki mindenkire egyénileg is figyelt. Jó légkörben könnyebb a tanulás.”

Varga Zsuzsanna

„Mindent,  amiért idejöttem megkaptam, sőt úgy érzem sokkal többet is. Folytatni is fogom, ebben a jó hangulatban és elfogadó környezetben.”

Bea jógaoktató

„Tetszett a családias légkör, a nyugalom és minden. Nagyon sokat kaptam Ágitól, amit egy hétköznapi tanfolyamon nem kaptam volna soha.”

Tóth Bea

„Nagyon tetszett és örülök, hogy elsajátítottam ezt a masszázst, a legjobban a sok gyakorlás tetszett, olyan kikapcsolódás volt, amire nem is számítottam.”

Lakatosné Évi

„Nagyon tetszett, hogy a képzés során nagy hangsúlyt kapott az is, hogy a masszőr jó pozícióban és helyzetben végezze a munkáját. Nekem a képzés így volt tökéletes és sok plusszt is kaptam.”

Virzlai Zsuzsanna

„Nagyon tetszett, minden óra menete jól ki van dolgozva és jól áttekinthető. Ági közvetlen emberséges személyisége miatt mindig feltöltődve megyek haza.”

Kollár Szatmári Lilla

„Jó környezet, sok új dolgot tanultam. Más megközelítésben látok néhány dolgot. Nagyon tetszett Ági türelme, köszönöm.”

Orsulik Tímea

 

Kira Misszori Hajnalka Mozdik Ibolya

Recommended Posts