thaimasszazs.eu oldalon található tartalom olvasásával, regisztráció nélkül is elfogadja az alábbi feltételeket:

A thaimasszazs.eu portál – továbbiakban Portál – lapjain olvasható minden tartalom a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete – továbbiakban Kiadó – tulajdona.

A Portál bármely részének másolására, terjesztésére kizárólag a Kiadó jogosult. A Portál oldalain olvasható mindenféle tartalmat (kép, hang, videó, szöveg, grafika, eljárás, program, riport, adat, cikk stb.) a nemzetközi és magyar törvények védik.

A Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül  TILOS  a Portál tartalmának, a tartalom részleteinek másolása, átszerkesztése, feldolgozása, másodközlése, értékesítése.

A Portálon található tartalom egyes részeit a Felhasználó merevlemezre mentheti, kinyomtathatja, de kizárólag saját felhasználás céljára, s így sem jogosult a tartalom így többszörözött részének további felhasználására. Más médiában, elektronikus, vagy nyomtatott sajtóban közzétenni, illetve egyéb öncélra és/vagy közcélra felhasználni szigorúan TILOS!

Jogtalan felhasználás törvénybe ütköző cselekedet, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kiadó jogosan kérheti a jogsértő tartalom törlését és kárának megtérítését.
Tartalomátvétel legális menete:

  • A Portálon található cikkek közül szabadon idézhető bármelyik egy mondat erejéig. A cikk további része csak a thaimasszazs.eu portálon tekinthető meg, így arra mutató linket kell elhelyezni az idézett mondat mellett. Pl.: Legyen ez egy cikk egyik mondata:  ‘A további részletek itt olvashatók‘.
  • Amennyiben egy teljes cikket szeretne másodközölni, elektronikus vagy nyomtatott sajtóban megjelentetni, szórólapon vagy más öncélú vagy közcélú médiában megjeleníteni, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel, hogy írásos engedélyt adhassunk.
    Kapcsolatfelvételhez használja a kapcsolatok menüpontot

Recommended Posts