Egy képző intézmény sikere leginkább a tanítványok sikeres működésén mérhető le.

Az egyik legsikeresebb tanítványomnak Ősz Andreának aki 2022-ben Koppenhágában a thai masszázs kategóriában rendezett nemzetközi masszázs bajnokságot.

“Szívből készültem erre a világversenyre …
Örömmel osztom meg, hogy a thai masszázs videó kategória GYŐZTESE lettem.”
Még egyszer köszönöm neked Ági!! Még soha, senkitől nem kaptam ennyi idő alatt, ilyen használható tudást!
köszönöm!
Drága Baranyi Ágnes!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, és köszönöm, hogy elindultam ezen az úton.
Mint volt tanítványod szeretném megosztani veled, hogy mint masszázs bíró tevékenykedem ezeken a versenyeken, és csodálatos a hangulata és az energiái.
Edina Leichter (masszőr és masszázs bíró)

Egyesületünk 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon a thai masszázs minden fajtáját oktassa, szakemberek és nem szakemberek részére, annak érdekében, hogy a társadalom egyre szélesebb rétege hasznosítsa és élvezhesse a masszázs feszültségoldó, valamint ez emberi testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait. A keleti kultúra megismertetése a Magyarországon élő emberek számára.

Egyesületünknek kiemelt célja, hogy a masszázsoktatókat a minőségi képzés felé orientálja, és ellenőrzöttebbé tegye az oktatók egy szélesedő táborát.

Képzéseink a WAT-PO  (WAT-PHO) masszázs iskola képzési tematikájára épül, de a magyar nyelvű jegyzetek kidolgozássakkor fontos szempont volt az Európában élő emberek problémáira nyújtson segítséget, pl.: közép Európában a legnagyobb problémát a hát, váll és derék tájt jelentkező fájdalmak jellemzi, ami a stresszes, hajszolt életmódunk hatására alakult ki.  Figyelembe kell venni a masszőrök szempontjait is, a képzés során a földön térdelés nem a mi kultúránk része, olykor az okozza a problémát, hogy megtanítsuk a masszőrnek a hely testtartást és pozíciót.

Recommended Posts