Események betöltése

« Összes Események

Aromaolajos thai masszázs

július 22 @ 10:00 - július 23 @ 16:00

46000Ft

Elméleti részben anyagismeretet is tanulunk, az aromaolajokról.

Az aromaolajos masszírozást a Wat Po iskolában ágyon tanítják, de a gyakorlat az, hogy sok helyen, még elegáns szalonokban is a földön végzik. Haladó tanítványok végezhetik a földön, de masszázs ágyon tanuljuk. A törülközőkkel lefedjük a teljes testet és csak az a részlet lesz szabadon amin éppen dolgozunk.

Régen a szent helyeket kellemes illatokkal vették körül. Ezt lehet tekinteni az aromaterápia legelső formájának.  Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek a szaglás folyamán képesek közvetlenül is hatással lenni.

Masszázstechnikájában más mint az itthon megszokott svéd masszázs, mert nem az izmokat “gyúrjuk” hanem a test energia pályáin dolgozunk, és ezzel a szervezet öngyógyító erejét aktiváljuk.

Hatása mégis a beszámolók és tapasztalatok alapján messze felülmúlja a hagyományos masszázsokét, mert a lelki blokkat is oldja melyeket a testünk tárol. Az izomcsomókat így nem fájdalmas gyúrással oldjuk, hanem a test öngyógyításával érjük ezt el.

Ez a masszőröknek is nagy könnyebbséget jelent, hiszen nem kell hozzá fizikai erő.

Mindenkinek ajánlom, nem kell hozzá előképzettség!

Ezzel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness és wellness központokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Külföldön is elfogadják sőt keresik a nálunk végzett tanítványokat.

Vélemények a képzés után:

„A képzés olyan egyedi és személyre szabott volt, nem sablonos. Remek módszerrel tanítottak, ezt sehol máshol nem kapod meg! Kár, hogy vége van. „ Péntek Gábor

„Kimerítő és részletes mindenre kiterjedő magyarázatok, nemcsak fizikális hanem lelki szinten is feltöltődtem.” Nagy Annamária

A képzés elvégzéséről államilag elismert és regisztrált Tanúsítványt adunk!

Jelentkezés

 

 

Részletek

Kezdés:
július 22 @ 10:00
Vége:
július 23 @ 16:00
Összeg:
46000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://thaimasszazs.eu/idopontok/aromaolajos-arc-test-es-herbal-masszazs-akcios-kepzes/

Szervező

Baranyi Ágnes
Telefon:
06706272232
E-mail:
agi0510@gmail.com

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép