Események betöltése

« Összes Események

Aromaolajos és Herbál masszázs AKCIÓS képzés

május 7 @ 10:00 - május 10 @ 10:00

58000Ft

Két képzés egyben, Tanúsítványt adunk!

Gyakorlaton megtanuljuk a bandázs elkészítését és használatát az energia pályákon. Önálló masszázsként is alkalmazható, de szinte bármelyik masszázsfajta kiegészítője is lehet.

Az aromaolajos masszírozást a Wat Po iskolában ágyon tanítják, de a gyakorlat az, hogy sok helyen, még elegáns szalonokban is a földön végzik. Haladó tanítványok végezhetik a földön, de masszázs ágyon tanuljuk. A törülközőkkel lefedjük a teljes testet és csak az a részlet lesz szabadon amin éppen dolgozunk.

Elméleti részben anyagismeretet is tanulunk, az aromaolajokról, gyógynövényekről stb.

Régen a szent helyeket kellemes illatokkal vették körül. Ezt lehet tekinteni az aromaterápia legelső formájának.  Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek a szaglás folyamán képesek közvetlenül is hatással lenni.

Masszázstechnikájában más mint az itthon megszokott svéd masszázs, mert nem az izmokat “gyúrjuk” hanem a test energia pályáin dolgozunk, és ezzel a szervezet öngyógyító erejét aktiváljuk.

Hatása mégis a beszámolók és tapasztalatok alapján messze felülmúlja a hagyományos masszázsokét, mert a lelki blokkat is oldja melyeket a testünk tárol. Az izomcsomókat így nem fájdalmas gyúrással oldjuk, hanem a test öngyógyításával érjük ezt el.

Ez a masszőröknek is nagy könnyebbséget jelent, hiszen nem kell hozzá fizikai erő.

Mindenkinek ajánlom, nem kell hozzá előképzettség!

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink fényképes oklevelet kapnak.

Ezzel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness és wellness központokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Külföldön is elfogadják sőt keresik a nálunk végzett tanítványokat.

Vélemények a képzés után:

„A képzés olyan egyedi és személyre szabott volt, nem sablonos. Remek módszerrel tanítottak, ezt sehol máshol nem kapod meg! Kár, hogy vége van. „ Péntek Gábor

„Kimerítő és részletes mindenre kiterjedő magyarázatok, nemcsak fizikális hanem lelki szinten is feltöltődtem.” Nagy Annamária

Jelentkezés:

Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Telefon


PostacímVálasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

 

 

Részletek

Kezdés:
május 7 @ 10:00
Vége:
május 10 @ 10:00
Összeg:
58000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,