Események betöltése

« Összes Események

Herbál masszázs képzés

október 14 @ 10:00 - 16:00

22000Ft
A thai herbál masszázs, nyeles gyógynövényes bandázzsal történik.
Elmélet és gyakorlat.

Az elméleti részben a thai energia pályák és gyógynövény ismeret.

Gyakorlaton megtanuljuk a bandázs elkészítését és használatát az energia pályákon. Önálló masszázsként is alkalmazható, de szinte bármelyik masszázsfajta kiegészítője is lehet.

A masszázs nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel. Amint a bandázsból kijövő pára behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat.

A gyógynövényes zsákocska másképp is használható: különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt. A zsákocskából kiáradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr „belélegzi’’ azt. Elősegíti a mérgek kibocsátását a testből.

Az energia pályákon való alkalmazása hatékony masszázs önmagában is de bármelyik masszázs kiegészítője is lehet! A zsákocska odaszorítása enyhíti az izom- és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot.

A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz. A thai nők arra is használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót.

Mindenkinek ajánlom, nem kell hozzá előképzettség! 

Tanfolyamdíj: 22000 Ft

Részletek

Dátum:
október 14
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
22000Ft
Esemény kategória:

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép