Selfness Masszázs Lélektan

 Selfness Masszázs Lélektan

 A Selfness egy új szemlélet mód, amely életformaként a testi, lelki, szellemi harmóniát teremti  meg, javítja közérzetünket, életmód segítő, életminőség javító nyitott irányzat. Önismeretről, önmagunk és folyamatos változtatásáról az egészséges énkép kialakításáról, személyiségünk fejlesztéséről szól.Minden, ami igazán fontos, eljön az életünkbe. Személyiségünk, karakterünk, belső igényeink törvényszerűen formálják sorsunkat.

A hívásokra válasz érkezik. Sokszor észrevehettük, hogy vágyaink, igényeink megkeresik a tárgyat maguknak. Az emberek megérzik azt, ami bennünk van és eszerint közelednek vagy távolodnak.

Legyen akár pozitív vagy negatív egy energia, mindenféleképpen manifesztálódni, megnyilvánulni akar és nem tesz különbséget a polaritásban. A külső hatásoknak ilyenformán nincs akkora jelentősége, mint a bennünk lévő gondolatoknak és érzéseknek, mert azokra a szervezet rögtön válaszol. Akkor is hatással vannak ránk, ha nem figyelünk oda az érzéseinkre vagy a gondolatainkra, tehát amikor tudattalanul zajlanak bennünk. Először csak az energiarendszerünkben, az aurában és a csakrákban látszik a negatív hatás, később a testben is jelentkezik

Nem külső erők uralkodnak rajtunk, a döntés a saját kezedben van. Alakítják jellemünk, és a személyiségünk, formálja jövőnket.

Dia16Minden betegségnek üzenete, jelentése van, ami más-más mondanivalóval bír. Értelmeznünk kell ezeket az üzeneteket. Hisz minden betegségnek más a jellege, tünetei, eltérő életviteli, problémára hívja fel a figyelmet. Megoldási stratégiák, a szorongásmentesítés fogásait sajátíhatja el.

„Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is.”

Minősített  14 kredit pontos képzés!

  • Egészségügyi dolgozók
  • Masszőrök
  • Thai Masszőrök
  • Természetgyógyászok

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011 (XI.29.) NEFMI rendelet alapján az egészségügyi szakdolgozók továbbképzési kötelezettségének teljesítéséhez szükséges továbbképzési pontok nyilvántartását az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ (ENKK) végzi.

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény rendelkezései alapján az egészségügyi tevékenységet önállóan végző, egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek egészségügyi szakmai továbbképzésben kötelesek részt venni. A továbbképzés, továbbképzési időszakokban történik. A működési nyilvántartás időtartama öt év, amely a személy kérelmére megújítható vagy meghosszabbítható.

Képzés ára: 38000 Ft

Jelentkezés a Tanfolyamra

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!

Jelentkezési lap

Válasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

Recommended Posts