Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Thai Talp és Lábmasszázs

június 29 @ 10:00 - június 30 @ 16:00

38000Ft
Thai talp és láb masszázs tanfolyam

Ára: 38.000 ft

Előképzettség: Nem szükséges

A képzésünket nemcsak masszőröknek ajánljuk, bárki könnyen megtanulhatja!

A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb ill. talpmasszázsoktól. A masszírozás comb középig történik, beleértve a térd masszírozását is.Több mint egy kellemes közérzetjavító frissítő masszázs, a szervezet öngyógyító folyamatait képes beindítani.

Különleges még abban is hogy egy „kis doktor”-nak nevezett segédpálcikát használ, mellyel nemcsak a reflexpontokat kezeli de masszázs mozdulatokat is végezhetünk vele.

A tanfolyamon nagy hangsúlyt helyezünk a helyes használatára. Nem az erősség határozza meg a hatékonyságát, hanem célzott kezelést lehet végezni mind tünetileg és okilag egyaránt. Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél. Gerincbetegségek és mozgásszervi panaszoknál is hatékonyan alkalmazható. Lelki eredetű problémák is támogatja az egyéb kezeléseket.

Hatását a helyi kellemes érzet mellett, kétféle távhatást is képes az egész szervezetre nézve kifejteni. Egyrészt az energia pályákon keresztül segít a blokkok oldásával és a szervezetet egyensúlyba állító öngyógyító mechanizmusok, másrészt a reflexológógi távhatása is érvényesül.

„A kis doktor”

Speciális pálcika amely a masszőr és szakember kezében válik doktorrá! A láb energia pályáit felszabadítja segítve ezzel a vér és nyirokkeringést. A lábmasszírozáshoz tartozik még a vállmasszírozás és s a hajas fejbőr átmasszírozása. Reflexológiai ismeretekkel kiegészítve csodálatos gyógyító masszázsfolyamat.

Képzésünk a tradicionális Wat-Po iskola rendszer folyamatára épülő, de az Európai emberek fő gondjait segítő oktatás. Magyar nyelvű jegyzet és oktatási segédanyagok támogatják a hatékony képzést. A masszírozáshoz egy különleges pálcikát is használnak, amellyel masszázs mozdulatokat és reflex pontok stimulálását is végeznek. A masszázs 1 órás folyamat, amelynek a végén a vállat, a fejet is átmasszírozzák.

Hallgatóink folyamat ábrákat is tartalmazó magyar nyelvű tankönyv mellé egy pálcikát is kapnak!

Thai lábmasszázs hatásai:

 • A láb központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan az egész emberi szervezetben távolhatásokat lehet kiváltani.
 • Az aktív zónák ingerlésével a testünkben áramló életenergiára hatunk. Az energiatorlódást vagy energiahiányt egyensúlyba hozhatjuk.
 • A masszírozás az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van.
 • A szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk, az energiák szabad áramlását tesszük lehetővé, aktivizáljuk az életenergiánkat.
 • Serkenti a vérkeringést, a sejtek anyagcseréje felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak.
 • Serkenti a nyirokkeringést, ezzel az immunrendszert erősíti. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre.
 • Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését.
 • Fájdalomcsillapító hatású.
 • Lazító, testi és lelki feszültséget oldó hatású.
 • A lábfejen található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távolhatásokat érhetünk el.

A thai lábmasszázs képzés során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy saját élményű tapasztalatokat is szerezzenek a nálunk végzett tanítványok.

Várunk szerettel,

További információ: +36706272232 Baranyi Ágnes

Jelentkezés

(Jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra, ha nem működik a “Kapcsolatok” menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeink.)

Részletek

Kezdés:
június 29 @ 10:00
Vége:
június 30 @ 16:00
Összeg:
38000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Király Csenge
Telefon:
+36204888583
E-mail:
watpomaz@gmail.com

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép