Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nyílt Nap (ingyenes, de jelentkezést kérünk)

2019-09-18 @ 16:00 - 18:00

Nyílt napot tartunk, hogy megismertessük az érdeklődőkkel a képzéseinket.

Mitől más és egyedi a képzésünk?

A coaching hagyományos megközelítései nagyrészt figyelmen kívül hagyják a test betegség üzeneteit a rossz közérzetünk valós okait.

A testtájaink pedig jeleznek, csak megfelelően értelmezni kell az üzeneteit! A holisztikus munka magában foglalja azt a spirituális utazást, amely segíti az embereket, hogy felfedezzék és magukévá tegyék igaz valódi identitásuk nagyszerűségét.

Folyamatosan fejlesztve saját képességeidet és készségeidet, képessé válsz sokkal jobban felismerni a benned zajló folyamatokat és képessé válsz ezt meglátni más emberekben is.

A képzés lényege összefoglalva: Elmélet a szellemnek, megoldás és segítség a léleknek, gyógyulás és jó közérzet a testnek.

Modul rendszerű képzés kreditpontos minősített képzés, amely egy új szakmát, életcélt és hivatást ad a résztvevőknek. Komplex programot nyújtunk, elméleti és gyakorlati szinten egyaránt. A tanultak nagy segítséget nyújtanak az élet minden területén.

Szeretnéd jobbá tenni mások és a magad életét?

HFC Life Coaching képzés nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez, szakirányú végzettséghez kötve. Az elvégzése után hivatalosan, egy új szakmát képviselve  Life Coachként segítheted embertársaidat.

“Olyan sétára viszlek magammal, amellyel lépteink rendben követik egymást,
odaültetlek a hegy tetejére, ahonnan minden vitás kérdésed megoldódik, és hagyom,
hogy magad szűrd ki ebből az igazságodat.”

Megszerezhető végzettség: Holistic Family Coach végzettség (Life coach szakmai kórdja: 9609)

A nyílt napon 10000 Ft-os ajándék utalványt adunk, melyet a Holistic Family Coach képzési programunkra használhatnak fel.

Előzetes jelentkezést kérünk a korlátozott hely miatt.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Részletek

Dátum:
2019-09-18
Időpont:
16:00 - 18:00
Esemény kategória:
Honlap:
nyílt nap