Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Herbál Masszázs tanfolyam

2021-11-19 @ 10:00 - 16:00

22000Ft

Thai Herbál Masszázs

Képzés során a hallgatók megtanulják a bandázs készítést és alkalmazását.

Több tanítványom és minden természetgyógyász egyetért abban, hogy a saját bajainkra a saját környezetünk gyógynövényei a leghatásosabbak.

Thai gyógyászatban a növények a gyógymasszázs kiegészítői.

Luk Pra kop

herb1 A gyógynövény “batyus kezelés” (amelyet “gyógynövényes feléledés”-nek is neveznek) nyugtatja az idegeket, és átirányítja az energiát, ami szükséges a jó egészséghez.
A masszázs nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel. Amint a bandázdból kijövő pára behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat.A gyógynövényes zsákocska másképp is használható: különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt.
A zsákocskából kiáradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr “belélegzi’ azt. Elősegíti a mérgek kibocsátását a testből. Az energia pályákon való alkalmazása hatékony masszázs önmagában is de bármelyik masszázs kiegészítője is lehet!
herb A zsákocska odaszorítása enyhíti az izom- és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot.A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz. A thai nők arra is használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót.

 

Jelentkezés

 

Részletek

Dátum:
2021-11-19
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
22000Ft
Esemény kategória:

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép