Nyílt Nap

 

A Holistic Life Coach képzés nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez kötve, bárki elvégezheti. Kell hozzá azonban, hogy magas fokú önismerete és emberismerete legyen

Azoknak, ajánlom a képzést, akik szeretnék jobbá tenni saját életüket és segíteni jobbá tenni mások életét. Segítettek eddig is az embereknek és a környezetüknek, de most már szakmaként, szakszerű segítséget szeretnének nyújtani, megfelelő elméleti és gyakorlati tudással.

Mitől más és egyedi a képzésünk?

A coaching hagyományos megközelítései nagyrészt figyelmen kívül hagyják a test betegség üzeneteit a rossz közérzetünk valós okait.

A testtájaink pedig jeleznek, csak megfelelően értelmezni kell az üzeneteit! A holisztikus munka magában foglalja azt a spirituális utazást, amely segíti az embereket, hogy felfedezzék és magukévá tegyék igaz valódi identitásuk nagyszerűségét.

Folyamatosan fejlesztve saját képességeidet és készségeidet, képessé válsz sokkal jobban felismerni a benned zajló folyamatokat és képessé válsz ezt meglátni más emberekben is.

A képzés lényege összefoglalva: Elmélet a szellemnek, megoldás és segítség a léleknek, gyógyulás és jó közérzet a testnek.

 

Divatos új szakmákat tanulhat:

  1. BBMM babamasszázs oktató 4 modulos képzés! Bővebben: ide kattintva! Babamasszázs honlapunkon.
  2. Holistic Family Coach 4 modulos képzés! Bővebben: ide kattintva! Coach képzés honlapunkon.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Részletesen a Coach képzés honlapunkon: ide, kattintva!

A Nyílt Nap ingyenes, de regisztrációt kérünk!

Kérem, ha szeretne részt venni akkor hívjon: Baranyi Ágnes 06 70 627 2232,

E-mail: agi0510@gmail.com

Recommended Posts