Therapy Air® iOn Légtisztító

 Tiszta és egészséges levegő otthonodban vagy a munkahelyeden!

A Therapy Air® iOn-t független német szakértők már 3-szor választották a legjobb légtisztítónak (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

2020 áprilisában az elismert német laboratórium, a GUI Lab tanúsítvánnyal látta el a Therapy Air® iOn-t, amely igazolja, hogy a légtisztító a SARS-CoV-2 vírust, vagyis a napjainkban terjedő koronavírust is kiszűri a levegőből (GUI tanúsítvány).

Az egyedülálló, szabadalmaztatott Therapy Air iOn légtisztító és negatív ion generátor 5 szintű szűrőrendszerrel rendelkezik, amellyel az egészségre ártalmas részecskék és kórokozók – a PM10 és PM2.5 szemcseméretű szállópor, a mérgező vegyületek, a baktériumok és a vírusok – 99,9%-át eltávolítja a levegőből.

A Therapy Air® iOn-t mindenki számára ajánljuk, de azok számára különösen hasznos, akik allergiában, asztmában vagy egyéb krónikus légúti betegségben szenvednek.

(Allergiás-barát termék tanúsítvány).

A Therapy Air iOn 220.000 negatív iont állít elő köbcentiméterenként, vagyis kétszer többet, mint amennyi a Föld egyik legegészségesebb levegőjű helyén, a Niagara vízesésnél képződik.

negatív ionok fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében: semlegesítik a szabad gyököket, stimulálják a sejt-anyagcserét, javítják az immunrendszer működését és vértisztító hatással is rendelkeznek.

 

Recommended Posts