Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

BBMM Babamasszázs®

április 1 @ 10:00 - április 2 @ 16:00

38000Ft

DSC08655

Babamasszázs BBMM a thai babamasszázs bővített és védjegyzett változata tanulható, a könyv szerzőjétől a módszer kidolgozójától!

babamasszazskonyvBBMM babamasszázs

Baranyi Babamasszázs® nem azért lett védjegy oltalom alá véve, hogy ne másolják, hanem épp azért, hogy ezt másolják!

A thai baba és gyermekmasszázs keleti tapasztalati ötvöződnek a mozgás fejlődés legújabb tapasztalatival, és egyéb terápiákkal.

A masszázshoz integrált mozgásgyakorlatok a korai fejlesztés egyik új módszere lehet. Nagy előnye, hogy a szülők is megtanulhatják,és gyermekükkel sikeresen alkalmazhatják.

A képzéseken már sokkal több kibővített tananyagot sajátíthatnak el!

 

A baba mozgás masszázs folyamatában a masszázs elemei kiegészülnek mozgáskoordinációs gyakorlatokkal. Az egyes testtájak átmasszírozását azok passzív és aktív átmozgatása követi. A gyakorlatok mindig alkalmazkodnak a baba mozgásfejlődési szintjéhez. A cél, hogy előkészítsük és segítsük a következő fejlődéstani mozgásminták tanulását és gyakoroltassuk a már meglévőket.

Babamasszázs BBMM? (Baranyi Baba-Masszázs és mozgás Masszázs terápiák)?

  • Babamasszázs BBMM olyan egyedülálló korai fejlesztő módszer, amelynek megalkotója Baranyi Ágnes masszázs szakértő, alternatív mozgás masszázs terapeuta valamint A módszer a thai babamasszázs és szemlélet ötvözése az ideggyógyászat és fejlesztő-pedagógia tudományos eredményeivel. Olyan fejlesztő módszer, amely magában foglalja a nyugati orvostudomány, pszichológia, pedagógia legújabb ismeretanyagát valamint a 2550 éves keleti masszázskultúra hagyományait. Minden más terápiával és orvosi kezeléssel összeegyeztethető, kiegészíti azok eredményeit, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Kellemes hatásai révén kompenzálja más terápiák esetleges fájdalmas ingereit, eljárásait.
  • Babamasszázs BBMM módszer pontosan a csecsemő fejlődési üteméhez igazodva kezdi el az aktuális mozgásminták passzív gyakorlását, felkészítve ezzel a csecsemőt az aktív mozgás megtanulására. A babamasszázs mozgás során a testtájankénti masszázst az adott testrész mozgatása követi. Az ép idegrendszerrel születő gyermek számára az érintés és mozgás örömet szerez. Ha az első életévben tudatosan ráneveljük a mozgás örömére és szeretetére, biztosak lehetünk abban, hogy egész életében szeretni fogja a mozgást, a mozgásos játékokat, a sportokat. Az aktív mozgás segít az egészség megőrzésében, a testsúly normalizálásában.
  • Babamasszázs BBMM egy új korai fejlesztő módszer az egészséges csecsemők első életévére kidolgozva. A módszer rendszeres alkalmazása megakadályozza a fejlődési problémák kialakulását.

Védjegyzett okleveles képzés

Jelentkezés:

Jelentkezési lap

A megjegyzés rovatba a választott tanfolyamot és időpontot kérem írni!


Megjegyzés

Részletek

Kezdés:
április 1 @ 10:00
Vége:
április 2 @ 16:00
Összeg:
38000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,

Szervező

Baranyi Ágnes
Telefon:
06706272232
E-mail:
agi0510@gmail.com

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép