Események betöltése

« Összes Események

Aroma-Olajos és Herbál Masszázs Akciós képzés

január 31 @ 10:00 - február 3 @ 14:00

55000Ft

Két képzés egyben, fényképes oklevelet adunk!

65000 Ft helyett, 55000 Ft!

Gyakorlaton megtanuljuk a bandázs elkészítését és használatát az energia pályákon. Önálló masszázsként is alkalmazható, de szinte bármelyik masszázsfajta kiegészítője is lehet.

Az aromaolajos masszírozást a Wat Po iskolában ágyon tanítják, de a gyakorlat az, hogy sok helyen, még elegáns szalonokban is a földön végzik. Haladó tanítványok végezhetik a földön, de masszázs ágyon tanuljuk. A törülközőkkel lefedjük a teljes testet és csak az a részlet lesz szabadon amin éppen dolgozunk.

Elméleti részben anyagismeretet is tanulunk, az aromaolajokról, gyógynövényekről stb.

Régen a szent helyeket kellemes illatokkal vették körül. Ezt lehet tekinteni az aromaterápia legelső formájának.  Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek a szaglás folyamán képesek közvetlenül is hatással lenni.

Masszázstechnikájában más mint az itthon megszokott svéd masszázs, mert nem az izmokat “gyúrjuk” hanem a test energia pályáin dolgozunk, és ezzel a szervezet öngyógyító erejét aktiváljuk.

Hatása mégis a beszámolók és tapasztalatok alapján messze felülmúlja a hagyományos masszázsokét, mert a lelki blokkat is oldja melyeket a testünk tárol. Az izomcsomókat így nem fájdalmas gyúrással oldjuk, hanem a test öngyógyításával érjük ezt el.

Ez a masszőröknek is nagy könnyebbséget jelent, hiszen nem kell hozzá fizikai erő.

Mindenkinek ajánlom, nem kell hozzá előképzettség!

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink fényképes oklevelet kapnak.

Ezzel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness és wellness központokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Külföldön is elfogadják sőt keresik a nálunk végzett tanítványokat.

Vélemények a képzés után:

„A képzés olyan egyedi és személyre szabott volt, nem sablonos. Remek módszerrel tanítottak, ezt sehol máshol nem kapod meg! Kár, hogy vége van. „ Péntek Gábor

„Kimerítő és részletes mindenre kiterjedő magyarázatok, nemcsak fizikális hanem lelki szinten is feltöltődtem.” Nagy Annamária

Aroma Olajos Masszázs tanfolyamon elsajátítja az energiapályák speciális masszázsát, mely hatásában messze felülmúlja a svéd masszázst, hisz a szervezet öngyógyító erejét aktiválja az ellazulás mellett. a képzésen anyagismeretet is tanulunk.

Aroma Olajos Masszázs képzés alatt hasonlóan, mint Thaiföldön a folyamatokat masszázságyon tanuljuk, de a gyakorlottabb masszőrök, a földön is végezhetik. Ez bár nehezebb a masszőr számára, ha nem rendelkezik elég rutinnal, jobban egybevág a thai masszázs filozófiájával, hogy egy szinten vagyunk a pácienssel.

Thai Aroma-olajos Masszázs hatásai elég összetettek, többféle távhatást is elérhetünk. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést és ellazítja az izomzatot. Az energiapályák speciális masszázsa ez mely hatásában messze felülmúlja a svéd masszázst, hisz a szervezet öngyógyító erejét aktiválja az ellazulás mellett. a képzésen anyagismeretet is tanulunk.

A hatás a megfelelő olajok megválasztásával fokozható. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított  Thai Masszázs része az aroma olajok márka független elméleti megbeszélése.

Az aroma-olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással.
Amikor relaxációs céllal végezzük, akkor általában levendula vagy rózsaolajat, kamilla kivonatot használunk.
Ha frissíteni akarunk, pezsdítőbb olajokat használunk, mint pl.: rozmaring vagy eukaliptusz olaj.
Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le.
Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással bírnak.

Csak a masszírozandó felület fedetlen. Speciális mozdulataival szintén az energiapályák felszabadítása a cél, de hatással van az izomrendszerre, és a kötőszövetekre is. Hason, háton, és ülő helyzetben történik mindez. Aromaterápiás illóolajok segítségével lágy, simító  mozdulatokkal masszírozunk, ami segít a feszültségek oldásában, és a megterhelt testrészek ellazulásában

Előképzettség nélkül is elvégezhető.

 

Jelentkezés:

Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Telefon


Válasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

Részletek

Kezdés:
január 31 @ 10:00
Vége:
február 3 @ 14:00
Összeg:
55000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,

Szervező

Baranyi Ágnes
Telefon:
+36 70 627 2232

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép