Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Arc és dekoltázs masszázs tanfolyam AKCIÓS

március 3

20000Ft

Akciósan  38000 Ft helyett 20000 Ft

Semmi sem ér fel egy jó masszázzsal, amit a kozmetikusunktól kapunk, de a naponta vagy heti rendszerességgel végzett mély, arcemelő izomstimuláló masszázs, csodákra képes.

A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.

Az arcemelő izomstimuláló masszázs célja hogy a mély izomzatot is megdolgozzuk, és a méreganyagokat kihajtsuk. Ennek hatására az oxigénnel dús vér az izomzatot is felfrissíti életre kelti. Valamint a nyirok edényekbe az elhasznált vért és a méreganyagok kihajtásra kerülnek, az arc tisztább, simább, élénkebb és szebb lesz.

Kiknek ajánljuk:

A tanfolyam anyaga az európai masszázstechnikák alapját képzik, ezért ajánljuk mindenkinek, aki még soha nem foglalkozott masszázzsal.

Keleti és nyugati technikákat ötvözve tanítjuk meg a fogásokat. A tanfolyam anyaga a kozmetikai masszázstechnikák alapjára épül. De magán foglalja a thai arcmasszázst és az arc energia pályáinak átmasszírozását is. Ezért ajánlom mindenkinek, a tanfolyam könnyen elsajátítható bárki számára.

Az arcmasszázs nemcsak szépít, de komoly gyógyító hatással is rendelkezik.

A képzés gyakorlat centrikus.

Jelentkezés:

Jelentkezési lap

A megjegyzés rovatba a választott tanfolyamot és időpontot kérem írni!


Megjegyzés

Részletek

Dátum:
március 3
Összeg:
20000Ft
Esemény címkék:
,

Szervező

Király Csenge
Telefon:
+36204888583
E-mail:
watpomaz@gmail.com

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép