BBMM Babamasszázs oktató

BBMM Babamasszázs oktató képzés

Babamasszázs oktató bárki lehet aki elhivatottságot érez arra, hogy segítséget nyújtson a hozzá forduló szülőknek és gyermeküknek.  A leendő oktató elsajátíthatják azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában képesek a babamasszázs oktatására.

Bővebb információk a babamasszazs.eu oldalon.

 
Alkalmasak újszülött kortól bármilyen korú baba és gyermek szárazon és olajjal történő masszírozására.
Ismerik a tradicionális thai generál és thai olajos masszázs folyamatát, ezt a szülőkön be tudják mutatni. Egyéni vagy csoportos képzés keretében oktathatják a Baranyi Babamasszázst.
 
Babamasszázs Oktató képzés vizsgával zárul, amelyet Baranyi Ágnes vezet.
 
Sikeres vizsga után VÉDJEGYZETT képzésünk oklevelét kapja!
 
Az oktató képzés során a leendő oktatók a babamasszázs folyamatot egymáson tanulják, saját „bőrükön” is megtapasztalhatják azok gyógyító hatását.

Képzés teljes összege: 155000 Ft + 5000 Ft vizsgadíj modul rendszerben,részletfizetési lehetőséggel folyamatos és intenzív kurzusokban is végezhető, egyéni időbeosztásban történő személyre szabott képzés.

Részletfizetés: 4 x 40000 Ft

Egy összegben fizetve további kedvezménnyel: 150000 Ft

A Baranyi Babamasszázs Védjegy oltalommal védett képzés, mely nem azért történt, hogy ne másolják, hanem azért hogy EZT másolják, és a leendő oktatók is a szellemiségét és filozófiáját is az eredeti elképzelések szerint adják tovább.

Modulok:

  • Baranyi Babamasszázs (Magyar Szabadalmi Hivatal: 195311 (Fényképes Oklevél)
  • Thai kismama masszázs (Akkreditált okleveles képzés PL-5672) Oklevél magyarul és angolul
  • Tradicionális Thai Masszázs Alap
  • Aromaolajos Thai Masszázs Oklevél magyarul és angolul

A Stúdiónk tanfolyamai az új lehetőséget keresőknek segít új szakmát és életcélt találni.

A BBMM babamasszázs oktató képzés során nem is egy hanem rögtön két szakma is tanulható. A szülő hálás vendégkört fognak jelenteni, ha masszőrként is szívesen dolgoznál!

Ha inkább family coach-ként segítenél a családoknak akkor ajánlom a “Holistic Family Coach” képzésünket. Bővebben ide kattintva!

A képzési program alapján a résztvevők kompetenciát szereznek a különböző masszázsfajták gyakorlására, ismeri azok javallatait és ellenjavallatait. Képesek lesznek önállóan a páciens igényeinek megfelelő masszázsfolyamatot, szolgáltatásként nyújtani, amely az egész testen történő személyre szabott fogásokból áll.

JELENTKEZÉSI LAP

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!

Jelentkezési lap

A megjegyzés rovatba a választott tanfolyamot és időpontot kérem írni!


Megjegyzés

[mc4wp_form id=”3454″]

Új szakma mellyel nemcsak munka, de új szerethető hivatás is lehet!

Recommended Posts