Tradicionális Thai Generál masszázs

Tradicionális Thai Generál Masszázs

képzésünk ismertetője:

A képzés során a hallgatók elsajátíthatják a thai masszázs folyamatát, művészetét.

A képzés első része elméleti oktatás mely során megismerkednek az alábbi témakörökkel:

 1. Thaiföld és a keleti kultúra, Wat Po- rövid áttekintés
 2. Masszázstörténete
 3. Nyomás-, nyomásfokozó technikák
 4. Kar, könyök, láb használata a masszázs során
 5. Javallatok, ellenjavallatok

Második része gyakorlati képzés:

 1. Energia pályák a lábon, karon történő masszázs és technikák
 2. Lábmasszírozás, kézmasszírozás
 3. Oldalfekvés, hason fekvés masszázsfogásai
 4. Kimozgatások, passzív jóga
 5. Felültetés, energia pályák a vállon és arcon
 6. Gyakorlati záróvizsga
 7. Értékelés, zárás

Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. A masszázs koreográfiája komplex kezelést biztosít, mely átdolgozza a masszírozott személy energiapályáit, reflexzónáit.

Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

A vizsga napon személyre szabott képzési tervet állítunk össze, és ennek kivitelezése a sikeres vizsgázó célja.

A masszázs hatása:

Thai masszás a teljes emberre hatással van, mély anatómiai és fiziológiai szinten, lecsendesíti a testet és az elmét. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

A hintázó mozgás utánozza a koponyai ritmust, ami visszhangzik minden ízületben és a gerincben. A test kinyújtódik az összehúzódási sémáiból, a test hajlékonysága megnövekszik.

Thai masszás hatással van a perifériás idegrendszerre. Ez a rendszer tartalmazza az érzékelési és mozgató idegeket, koponya és gerinc idegeket.

A gerinc idegek a gerincagy kibővítései, amik megkülönböztetik a formákat, és reagálnak enyhe érintésre, fájdalomra és hőmérsékletre. A masszás ideje alatt az érintés gyógyító jeleket küld, ebbe a komplex rendszerbe, kiegyensúlyozva azt.

Az energiapontok nyomása javítja a vér- és nyirokkeringést, stimulálja a belső szerveket és serkenti működésüket, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét; a nyújtásokkal kiegészülve pedig oldja az izmok, ízületek merevségét és feszültségét, növeli a test rugalmasságát, és jótékonyan hat a csontozatra. Masszázs után ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, és megszűnik izmaink merevsége.

A feszültségoldó hatás nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1,5-2 órás thai masszázst képes adni.

Jelentkezés a Tanfolyamra

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!

Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Telefon


Válasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

Categories: Reklám

Recommended Posts