Selfness Masszázs Lélektan

 Selfness Masszázs Lélektan

A hívásokra válasz érkezik. Sokszor észrevehettük, hogy vágyaink, igényeink megkeresik a tárgyat maguknak. Az emberek megérzik azt, ami bennünk van és eszerint közelednek vagy távolodnak.

Legyen akár pozitív vagy negatív egy energia, mindenféleképpen manifesztálódni, megnyilvánulni akar és nem tesz különbséget a polaritásban. A külső hatásoknak ilyenformán nincs akkora jelentősége, mint a bennünk lévő gondolatoknak és érzéseknek, mert azokra a szervezet rögtön válaszol. Akkor is hatással vannak ránk, ha nem figyelünk oda az érzéseinkre vagy a gondolatainkra, tehát amikor tudattalanul zajlanak bennünk. Először csak az energiarendszerünkben, az aurában és a csakrákban látszik a negatív hatás, később a testben is jelentkezik

Nem külső erők uralkodnak rajtunk, a döntés a saját kezedben van. Alakítják jellemünk, és a személyiségünk, formálja jövőnket.

Minden betegségnek üzenete, jelentése van, ami más-más mondanivalóval bír. Értelmeznünk kell ezeket az üzeneteket. Hisz minden betegségnek más a jellege, tünetei, eltérő életviteli, problémára hívja fel a figyelmet.

Megoldási stratégiák, a szorongásmentesítés fogásait sajátíhatja el.

„Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is.”

2016. november 18-tól minősített továbbképzés keretében tanulható, a célcsoportnak 14 kredit pontot ad!

CÉLCSOPORTOK:

  • Egészségügyi dolgozók
  • Masszőrök
  • Thai Masszőrök
  • Természetgyógyászok

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011 (XI.29.) NEFMI rendelet alapján az egészségügyi szakdolgozók továbbképzési kötelezettségének teljesítéséhez szükséges továbbképzési pontok nyilvántartását az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ (ENKK) végzi.

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény rendelkezései alapján az egészségügyi tevékenységet önállóan végző, egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek egészségügyi szakmai továbbképzésben kötelesek részt venni. A továbbképzés, továbbképzési időszakokban történik. A működési nyilvántartás időtartama öt év, amely a személy kérelmére megújítható vagy meghosszabbítható.

Képzés ára: 38000 Ft

Volt tanítványoknak 10000 Ft kedvezményt adunk!

Jelentkezés a Tanfolyamra

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!

Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Telefon


Válasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

Hozzászólás

Hozzászólás

Recommended Posts