A jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhat a tanfolyamokra. Előképzettség nélkül is jelentkezhet.

A végleges beiratkozás a képzés kezdetekor történik. A beiratkozás része a képzési szerződés és az előzetes tudásszint felmérő is.

Ha semmilyen előképzettsége nincs akkor is bátran jelentkezhet, mert nem feltétele a részvételnek. Az a tapasztalatom, hogy akinek nincs még semmilyen masszázsképzettsége még hamarabb elsajátítja a fogásokat, hisz nem „rögzüléseket elengednie”. Nem kell hozzá fizikai erő és kondíció sem.

A jelentkezéshez megadott telefonszámmal regisztráljuk a jelentkezést és utána 5000 Ft regisztrációs előleget kérünk, mely beleszámít az árba. Ennek beérkezése garantálja a tanfolyamon való részvételi helyet. 

Sokaknak biztosítottunk egyéni konstrukciókat is figyelembe véve a masszőrnek jelentkező tanítványok egyéni alkatát és időbeosztását.

Arra törekszünk, hogy a képzés elvégzése után a masszőrök képesek legyenek a tanultakat alkalmazva személyre szabott szolgáltatást és probléma centrikus segítséget nyújtani.

Ha bármiben segíthetek hívjon:

Baranyi Ágnes 06 70 627 2232

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!

JELENTKEZÉSI LAP

Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Telefon


Válasszon tanfolyamot!


Megjegyzés

[mc4wp_form id=”3454″]

Hozzászólás

Hozzászólás

Recommended Posts